magunkról

magunkról

Mindig is elbűvölt a mediterrán országok hangulata, varázsa. Nemcsak a természet ajándékainak zseniális harmóniája, de az ott élők hihetetlen életvidámsága, életszeretete, ami egy másik világot jelképezett számomra.

Ezt az atmoszférát próbáltuk létrehozni a Terazza Bistróban. A hegyoldalba bevágott teraszok mediterrán kertekre jellemző bujaságával hátteret biztosít a konyha remekeinek élvezetéhez.

Egy olyan helyet akartunk létrehozni, ahol egy kiváló konyhát tudunk párosítani egy kivételes természeti adottságú környezettel, ahol a remek ételek élvezete nélkülözi a feszes hangulatú éttermek vonásait.

A hegyoladalba bevágott természetes hangulatú teraszokon (2,4,8,16 személyes) egyedi hangulatban tölthetik el idejüket kedves vendégeink.

Szeretnénk a vidéki emberekkel is megismertetni a már elfelejtett, mellőzött alapanyagokból készíthető ételek sokszínűségét. Azoknak a vendégeknek szeretnénk megfelelni, akik nyitottak az új ízekre, az általunk ajánlott ételharmóniát szivesen kipróbálják,  akik nem "követelik" a 30 éve megszokott ételkombinációkat.