Tapasztalataink szerint az esküvőkön nem jelennek meg tisztán a stílusok, inkább a fő vonalát adják meg a rendezvénynek.

Az elegáns stílusról

Az elegáns esküvők ismérve az ízlésesség és a látványosság.. Fényűzés jellemzi ezt a stílust,minden téren káprázatos, fenséges. Kifinomultság, egyszerű vonalvezetés, luxus és elegancia jellemzi. A stílusba sok minden belefér, de fontos a harmóniára és az arányosságra törekedni. Kontrasztos színeket használ, és ezzel egyszerű, ugyanakkor látványosan harmónikus hatást ér el. Szatén szalagok, gyöngyök és strasszok pazar dekoráció, óriás virág kompozíciók jellemzik, pazar minden, ami egy ilyen esküvőn megjelenik A menyasszonyi ruha is egyszerű, letisztult, egyenes vonalvezetésű, megjelenése pedig minimalista, elegáns.

Az elegáns esküvői stílus az ízlés és a látvány tökéletes harmóniája, a színek és formák összeillő játéka, amelynek célja egy olyan különleges és egyedi hangulat megteremtése, amely kiemelkedik az átlagból. Időtálló, nem hatnak rá divatok,trendek. Egyszerű, mégis impozáns formák, minőségi anyagok és stílus kiegészítő kellékek jelennek meg.