Étkezés

Kifogástalan menüsor

A tökéletes lagzi egyik fontos alappillére a kifogástalan menüsor, mely összeállítását a vendégváró falatoktól a vacsorán át egészen az éjféli menüig, a teljes felszolgáló személyzet biztosítását szintén tartalmazza ajánlatunk.

Éttermünk (Terazza Bistro-Bar) 2014-ben nyitott, és minden évben a TOP 100 egyike volt. Chefünk Kalla Richárd Kálmán, aki a családi hátteréből adódóan hozta nemcsak a főzéshez való kimagasló és széleskörű szakmai tudást hanem kiváló szervezőkészséget is sajátított el, ami a nagy létszámú rendezvények étkeztetésénél kimagasló jelentőséggel bír.

Széles ételkínálat

A komplett esküvői menüsor kialakításában is maximálisan az ifjú pár igényeihez igazodunk. A széles ételkínálatból a pár választja ki a számára legszimpatikusabb ételeket, de van egy exluzív kínálat listánk is. Tapasztalataink szerint a vendégek idősebb része a hagyományos magyar (pl.újházi tyúkhús leves, töltött káposzta ,ropogós kacsacomb) a fiatalabb része a nemzetközi stílust (pl.Gombás királykrémbe göngyölt sertésszűz Wellington módra, Bélszín szeletek szarvasgombás fűszervajjal, tapolcai lazacpisztráng) ételeinket kedveli, nálunk ezeket is lehet variálni.

A chefünk személyesen áll rendelkezésetekre, ha egyedi megoldásokat szeretne az ifjú pár, pl. nemzetközi esküvőn a kulturális adottságok miatt teljesen más jellegű ételekre van szükség.

Szervírozás

A főétkezést tálszervírozással oldjuk meg, így biztosan mindenki talál kedvére valót az asztalnál. Ezen belül is elhatárolódunk a régi lakodalmakon megszokott ömlesztett vegyes tálaktól, az ételeket szeparáltan tálaljuk, és az adott létszámnak megfelelően mindenkinek jut minden a kiválasztott ételekből.

A főétkezésnél a svédasztalos kivitelezést nem tartjuk elegánsnak, viszont kiváló lehet az elhúzott időtartamú étkezéseknél, mint pl. a fogadó falatkák, vagy éjféli vacsora.

Természetesen figyelünk az egyedi igényekre is: vegetáriánus,(pl.lencsés-rozmaringos burgonya lapcsánka, zöldséges lasagna, mozarellás erdei gombafelfújt) vegán, illetve mentes ételeket fogyasztó vendégeink számára is bőséges és izgalmas variációkat kínálunk.