Helyszín

Magával ragadó hangulat

Kinek ideális a Terazza Esküvőhelyszín?

Kinek ideális a Terazza Esküvőhelyszín?

📌 Aki egy olyan természetközeli helyszínt képzelt el mintha egy mediterrán botanikus kertben lenne, mediterrán épülettel, virágmezők között, gyönyörű panorámával.

📌 Akinek fontos a szolgáltatások és berendezések minősége (9. éve,a nyitás óta a TOP 100 étterembe tartozunk)

📌 Aki szeretne az egyedi igényeire szabott szolgáltatást kapni, nem elégszik meg a „sablon” tömegekre szabott esküvőkkel. Bárhol bármilyen olcsó esküvő is egy nagyobb összeg, ezért úgy tartjuk, hogy akkor már legyen a pár egyéni igényeihez alakítva a lehetőségek szerint.

📌 Aki figyelembe veszi a megbízhatósági és szakmai hátteret.

📌 Aki ár/érték arányban egy megfizethető szolgáltatást keres

„Mini Toscana”

Helyszín

Helyszín

A létesítménybe beérve a vendégek úgy érezhetik magukat, mintha egy „mini Toscaná” ba léptek volna, egy távoli kis paradicsomba, ahol a madárcsicsergés váltja fel az autók zaját.

A mediterrán épület, a sok kis szint eltolásos, sziklába vágott növényekkel övezett terasz hangulata magával ragadja a látogatókat, csak a sümegi várra néző széles horizontú csodálatos panoráma emlékeztet arra hogy még mindig Magyarországon vagyunk. A vendégek ezért is szeretik, mert laza, nincs semmi feszengés. Költséghatékony, a dekorációra minimálisan kell költeni, hiszen a gondosan ültetett, minden évszakban virágzó kert már önmagában is kiemelkedő díszítő értékkel bír.

A szabadtéri szertartáshoz ideális helyszín a gondozott zöld füves teraszunk, ahol a naplementében páratlan szépségű fotókat lehet készíteni. A boldogságkaput a pár igényei szerint állítjuk fel, mobilissá tettük hogy a párok felejthetetlen fotókat készíthessenek a naplementével vagy a sümegi várral, ami kivilágítva még egyedibb látványt nyújt.