Bővebb információ: info@terazza.hu

Helyszín

Magával ragadó hangulat

Kinek ideális a Terazza Esküvőhelyszín?

Kinek ideális a Terazza Esküvőhelyszín?

📌 Aki egy olyan természetközeli helyszínt képzelt el mintha egy mediterrán botanikus kertben lenne, mediterrán épülettel, virágmezők között, gyönyörű panorámával.

📌 Akinek fontos a szolgáltatások és berendezések minősége 

📌 Aki szeretne az egyedi igényeire szabott szolgáltatást kapni, nem elégszik meg a „sablon” tömegekre szabott esküvőkkel. A sok opciós tételből magatok alakítjátok ki a körülményeket, amelyhez segítséget adunk.

📌 Aki figyelembe veszi a megbízhatósági és szakmai hátteret.

📌 Aki ár/érték arányban egy megfizethető szolgáltatást keres

„Mini Toscana”

Helyszín

Helyszín

A létesítménybe érkezve a vendégek úgy érezhetik magukat, mintha egy „mini Toscaná” ba léptek volna, egy távoli kis oázisba, ahol a madárcsicsergés váltja fel az autók zaját.

A mediterrán épület, a sok kis sziklába vágott  terasz, a növénykülönlegességek hangulata magával ragadja a látogatókat, csak a sümegi várra néző széles horizontú panoráma emlékeztet arra hogy még mindig Magyarországon vagyunk. 

A szabadtéri szertartáshoz ideális helyszín a gondozott zöld füves teraszunk. A boldogságkaput a pár igényei szerint állítjuk fel, később is mozgatható, hogy a párok felejthetetlen fotókat készíthessenek a naplementével vagy a sümegi várral, ami kivilágítva még egyedibb látványt nyújt.

Stílusos vendégvárás

A Konyhánk

A Konyhánk

A tökéletes lagzi egyik fontos alappillére a kifogástalan menüsor, mely összeállítását a vendégváró falatoktól a vacsorán át egészen az éjféli menüig, a teljes felszolgáló személyzet biztosítását szintén tartalmazza ajánlatunk.

Éttermünk (Terazza Bistro-Bar) 2014-ben nyitott, és minden évben a TOP 100 egyike volt. Chefünk Kalla Richárd Kálmán, aki a családi hátteréből adódóan hozta nemcsak a főzéshez való kimagasló és széleskörű szakmai tudást hanem kiváló szervezőkészséget is sajátított el, ami a nagy létszámú rendezvények étkeztetésénél kimagasló jelentőséggel bír.

Széles kínálat

Változatos ételek

Változatos ételek

A komplett esküvői menüsor kialakításában is maximálisan az ifjú pár igényeihez igazodunk. A széles ételkínálatból a pár választja ki a számára legszimpatikusabb ételeket, de van egy exluzív kínálat listánk is. Tapasztalataink szerint a vendégek idősebb része a hagyományos magyar (pl.újházi tyúkhús leves, töltött káposzta ,ropogós kacsacomb) a fiatalabb része a nemzetközi stílust (pl.Gombás királykrémbe göngyölt sertésszűz Wellington módra, Bélszín szeletek szarvasgombás fűszervajjal, tapolcai lazacpisztráng) ételeinket kedveli, nálunk ezeket is lehet variálni.

A chefünk személyesen áll rendelkezésetekre, ha egyedi megoldásokat szeretne az ifjú pár, pl. nemzetközi esküvőn a kulturális adottságok miatt teljesen más jellegű ételekre van szükség.

Szervírozás

Kényelmes és gyors szerviz

Kényelmes és gyors szerviz

A főétkezést tálszervírozással oldjuk meg, így biztosan mindenki talál kedvére valót az asztalnál. Ezen belül is elhatárolódunk a régi lakodalmakon megszokott ömlesztett vegyes tálaktól, az ételeket szeparáltan tálaljuk, és az adott létszámnak megfelelően mindenkinek jut minden a kiválasztott ételekből.

A főétkezésnél a svédasztalos kivitelezést nem tartjuk elegánsnak, viszont kiváló lehet az elhúzott időtartamú étkezéseknél, mint pl. a fogadó falatkák, vagy éjféli vacsora.

Természetesen figyelünk az egyedi igényekre is: vegetáriánus,(pl.lencsés-rozmaringos burgonya lapcsánka, zöldséges lasagna, mozarellás erdei gombafelfújt) vegán, illetve mentes ételeket fogyasztó vendégeink számára is bőséges és izgalmas variációkat kínálunk.

Magas ár/érték arány

Árak

Árak

Árajánlatot a párral való személyes egyeztetés után tudunk adni, kérjen időpont-egyeztetést!

E-mail címünk: info@terazza.hu

Az árat nagymértékben befolyásoló tényezők:

1. Létszám

A vacsorára egy légtérben maximum 130 főt tudunk leültetni. A szolgáltatók igény szerint külön az éttermünkben étkezhetnek.. 100 fő alatti létszámnál az egy főre leosztott költség  elkezd növekedni a csökkenés arányában.

2. Napszak

Ha nem hajnalig tartó mulatozás van, például egy éjféli befejezés is jelentős árcsökkentést jelent. A nappali esküvők (pl. 11.30-tól estig) kiemelten kedvezményes áron elérhetők.

3. Dátum

Az ideális és legfelkapottabb hónapok a május és szeptember. Azonban a júliusban és az augusztusban a Balaton közelsége miatti  étterünk sokkal forgalmasabb, így a kevesebb kapacitás miatt a szezonban lévő esküvőket kicsit magasabb áron tudjuk kivitelezni  A pénteki és vasárnap esti rendezvények is további kedvezményt jelentenek ezekben a hónapokban.

A 2024-es év május-július időszakban lévő szabad dátumaira már nagyobb kedvezmények érvényesíthető

Kedvezmények

Last minute akciók

Last minute akciók

2024

augusztus 17 szombat

augusztus 19 hétfő (másnap munkaszüneti nap)

Esküvőszervezés

 Szolgáltatatók koordinálása

Szolgáltatatók koordinálása

Az esküvő szervezésében segítséget nyújtunk a különböző szolgáltatások elérésében, amennyiben igény van rá.

Gyakori kérdések

Nem, itt nem jellemző a szúnyogok jelenléte

Nem, egyedileg is meg lehet határozni az italok fajtáit.

Eredetiségi nyilatkozattal pálinka behozható.

Nem, a 25db háttérhűtőnk és a 2db jéggépünk garantálja az italok hőfokát.

Nem, a saját szakmailag besorolt helyben lévő éttermünk a garancia arra, hogy az ételek frissen, az adott pillanatban és megfelelő minőségben készülnek.

Igen, a vendégszám 5%-ig ingyenes.

Igen, amennyiben a cheffel leegyeztetik.

Tavasszal és késő ősszel, valamint egész évben a brunch esküvőkkel.

Nappal tartott kerti esküvő és táncos mulatság, amelyet a kivételes adottságú kert hangulata segít felejthetetlenné tenni.

A rendezvény minősége nagyban függ a szolgáltatók viselkedésétől és együttműködési készségétől. A külsős szolgáltatók az adott eseményen a Mi márkanevünket képviselik, és számunkra fontos, hogy a rendezvény a lehető legnagyobb mértékben tökéletesen sikerüljön.

Igen, a nálunk házasodók maguk választják meg a kreatív fotózásuk idejét.