Magával ragadó hangulat
Aki egy olyan természetközeli helyszínt képzelt el mintha egy mediterrán botanikus kertben lenne, mediterrán épülettel, virágmezők között, gyönyörű panorámával.
Akinek fontos a szolgáltatások és berendezések minősége
Aki szeretne az egyedi igényeire szabott szolgáltatást kapni, nem elégszik meg a „sablon” tömegekre szabott esküvőkkel. A sok opciós tételből magatok alakítjátok ki a körülményeket, amelyhez segítséget adunk.
Aki figyelembe veszi a megbízhatósági és szakmai hátteret.
Aki ár/érték arányban egy megfizethető szolgáltatást keres
„Mini Toscana”
A létesítménybe érkezve a vendégek úgy érezhetik magukat, mintha egy „mini Toscaná” ba léptek volna, egy távoli kis oázisba, ahol a madárcsicsergés váltja fel az autók zaját.
A mediterrán épület, a sok kis sziklába vágott terasz, a növénykülönlegességek hangulata magával ragadja a látogatókat, csak a sümegi várra néző széles horizontú panoráma emlékeztet arra hogy még mindig Magyarországon vagyunk.
A szabadtéri szertartáshoz ideális helyszín a gondozott zöld füves teraszunk. A boldogságkaput a pár igényei szerint állítjuk fel, később is mozgatható, hogy a párok felejthetetlen fotókat készíthessenek a naplementével vagy a sümegi várral, ami kivilágítva még egyedibb látványt nyújt.
Stílusos vendégvárás
A tökéletes lagzi egyik fontos alappillére a kifogástalan menüsor, mely összeállítását a vendégváró falatoktól a vacsorán át egészen az éjféli menüig, a teljes felszolgáló személyzet biztosítását szintén tartalmazza ajánlatunk.
Éttermünk (Terazza Bistro-Bar) 2014-ben nyitott, és minden évben a TOP 100 egyike volt. Chefünk Kalla Richárd Kálmán, aki a családi hátteréből adódóan hozta nemcsak a főzéshez való kimagasló és széleskörű szakmai tudást hanem kiváló szervezőkészséget is sajátított el, ami a nagy létszámú rendezvények étkeztetésénél kimagasló jelentőséggel bír.
Széles kínálat
A komplett esküvői menüsor kialakításában is maximálisan az ifjú pár igényeihez igazodunk. A széles ételkínálatból a pár választja ki a számára legszimpatikusabb ételeket, de van egy exluzív kínálat listánk is. Tapasztalataink szerint a vendégek idősebb része a hagyományos magyar (pl.újházi tyúkhús leves, töltött káposzta ,ropogós kacsacomb) a fiatalabb része a nemzetközi stílust (pl.Gombás királykrémbe göngyölt sertésszűz Wellington módra, Bélszín szeletek szarvasgombás fűszervajjal, tapolcai lazacpisztráng) ételeinket kedveli, nálunk ezeket is lehet variálni.
A chefünk személyesen áll rendelkezésetekre, ha egyedi megoldásokat szeretne az ifjú pár, pl. nemzetközi esküvőn a kulturális adottságok miatt teljesen más jellegű ételekre van szükség.
Szervírozás
A főétkezést tálszervírozással oldjuk meg, így biztosan mindenki talál kedvére valót az asztalnál. Ezen belül is elhatárolódunk a régi lakodalmakon megszokott ömlesztett vegyes tálaktól, az ételeket szeparáltan tálaljuk, és az adott létszámnak megfelelően mindenkinek jut minden a kiválasztott ételekből.
A főétkezésnél a svédasztalos kivitelezést nem tartjuk elegánsnak, viszont kiváló lehet az elhúzott időtartamú étkezéseknél, mint pl. a fogadó falatkák, vagy éjféli vacsora.
Természetesen figyelünk az egyedi igényekre is: vegetáriánus,(pl.lencsés-rozmaringos burgonya lapcsánka, zöldséges lasagna, mozarellás erdei gombafelfújt) vegán, illetve mentes ételeket fogyasztó vendégeink számára is bőséges és izgalmas variációkat kínálunk.
Magas ár/érték arány
Árajánlatot a párral való személyes egyeztetés után tudunk adni, kérjen időpont-egyeztetést!
E-mail címünk: info@terazza.hu
Az árat nagymértékben befolyásoló tényezők:
1. Létszám
A vacsorára egy légtérben maximum 130 főt tudunk leültetni. A szolgáltatók igény szerint külön az éttermünkben étkezhetnek.. 100 fő alatti létszámnál az egy főre leosztott költség elkezd növekedni a csökkenés arányában.
2. Napszak
Ha nem hajnalig tartó mulatozás van, például egy éjféli befejezés is jelentős árcsökkentést jelent. A nappali esküvők (pl. 11.30-tól estig) kiemelten kedvezményes áron elérhetők.
3. Dátum
Az ideális és legfelkapottabb hónapok a május és szeptember. Azonban a júliusban és az augusztusban a Balaton közelsége miatti étterünk sokkal forgalmasabb, így a kevesebb kapacitás miatt a szezonban lévő esküvőket kicsit magasabb áron tudjuk kivitelezni A pénteki és vasárnap esti rendezvények is további kedvezményt jelentenek ezekben a hónapokban.
A 2024-es év május-július időszakban lévő szabad dátumaira már nagyobb kedvezmények érvényesíthető
Kedvezmények
2024
augusztus 17 szombat
augusztus 19 hétfő (másnap munkaszüneti nap)
Esküvőszervezés
Az esküvő szervezésében segítséget nyújtunk a különböző szolgáltatások elérésében, amennyiben igény van rá.
Nem, itt nem jellemző a szúnyogok jelenléte
Nem, egyedileg is meg lehet határozni az italok fajtáit.
Eredetiségi nyilatkozattal pálinka behozható.
Nem, a 25db háttérhűtőnk és a 2db jéggépünk garantálja az italok hőfokát.
Nem, a saját szakmailag besorolt helyben lévő éttermünk a garancia arra, hogy az ételek frissen, az adott pillanatban és megfelelő minőségben készülnek.
Igen, a vendégszám 5%-ig ingyenes.
Igen, amennyiben a cheffel leegyeztetik.
Nem, de a lehetőség adva van.
Tavasszal és késő ősszel, valamint egész évben a brunch esküvőkkel.
Nappal tartott kerti esküvő és táncos mulatság, amelyet a kivételes adottságú kert hangulata segít felejthetetlenné tenni.
A rendezvény minősége nagyban függ a szolgáltatók viselkedésétől és együttműködési készségétől. A külsős szolgáltatók az adott eseményen a Mi márkanevünket képviselik, és számunkra fontos, hogy a rendezvény a lehető legnagyobb mértékben tökéletesen sikerüljön.
Nem, elég másnap is.
Igen, a nálunk házasodók maguk választják meg a kreatív fotózásuk idejét.
Igen, egyeztetett időben.